Modele flokesh topuz me gersheta

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Për të realizuar këtë modèle në flokët tuaj të valëzuar, ndajini në mes dhe me anë të një llaku flokësh futini flokët pas veshit dhe vendosni karficat Rreth pneu. Ndërsa Edhe viti 2018 provoi se Ishte një vit Stil për tendencat e flokëve. Një tjetër tendencë e këtij viti janě flokët me përzierje ngjyrash të frutave. Blogerja që e ka hedhur këtë IDE kërkonte të përcillte diçka ndryshe dhe është e Sigurt që KY modèle ne të jetë “hit” këtë verë. Bjondet këtë vit duhet të largohen nga ngjyra e platinit, Duke i kthyer rrënjët e Tyre në ngjyrë të artë. KY Stil flokësh MBase NUK bën për të gjitha, pornëse arrini t`i bëni do të realizoni një modèle flokësh të veçantë dhe flirtues. Si Gjithmonë përdorrni llak flokësh që t`i bëni flokët tuaj më të qëndrueshëm dhe më pas vendosni karficat Rreth flokëve. Hiqini flokët nga fytyra me anë të karficave.

Futini pas veshit flokët nga njëra anë dhe me anë të një llaku bëjini të qëndrojnë fortë dhe më pas Vini karficat. Lexo Edhe: Tendencat per Modelet dhe ngjyrat e flokeve par Kete vit Nëse i KAPIM çdo ditë Bisht Kali, praktikisht po e lëshojmë flokun në tokë me dëshirë. Tërheqja e përditshme shkakton rënien në Zonat më të dobëta të flokut, ATO anësoret. Ndani një pjesë të balukeve në mes, ndërsa pjesën tjetër gufojeni shumë e më pas Kapini Bisht. Dekoloranti është një eksperiment i dështuar për flokët e gjatë; nëse shohim Yjet e Hollywood-It që mbajnë flokë të gjatë Platin, i kanë Gjithmonë ekstension. Edhe nëse përdorim bojë për të arritur bjonden e pastër, sidoqoftë floku dobësohet shumë. /Telegrafi/Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht.

Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. KY modèle flokësh është i preferuari im, sepse ndonjëherë NUK është e nevojshme t`i Kesh flokët e krehura për të. Mjafton që të hidhni Pak llak për të rritur volumin, mblidhini flokët në Top të kokës dhe Kapini me një lidhëse.